HTML

Egy Siedon blogja

Közéleti,társadalmi apróságok,hétköznapi dolgok amelyek bosszantanak,és jótanácsok,ezek kikerülésére. egy Nemzeti liberális gőzlevezetője :)

Friss topikok

  • holzroller: @tisztakéz: üdv a blogomon! Sajnos igen, én valahogy jobban örültem volna pl: Bogár Lászlónak. (2012.04.17. 16:08) Vendégszerző part 1.: Tolvaj!
  • alsegédlúzer: éR EZEN RÖHÖGNI? kIFORDULNA AZ oRSZÁG A SARKáBÓL Amennyit a DK és annyit ér a véleménye meg a jelö... (2012.04.05. 20:22) Ehhez pofa kell...
  • holzroller: www.mindennapi.hu/cikk/vezer/a-rak-egye-ki-a-beled-vona/2011-02-01/1401 Itt olvasható Balavány Gyö... (2012.03.14. 18:09) Vona és a rák
  • alsegédlúzer: a híradásokat ki kell vaslamivel tölteni:) Nem beszélhetnek a mai parlamnenti döntésekről,a valódi... (2011.11.08. 17:35) Baleset, és?

Ehhez pofa kell...

2012.04.04. 11:26 holzroller

Schmitt Pál lemondott.....

Erre a democsokratikus koalíció nevű gittegylet, posztkomm csürhe is javaslatot tesz az új államfő személyével kapcsolatban. Nem mást, neveztek meg, mint Iványi Gábor "lelkészt"...

Igen, ehhez pofa kell...

De mit is várunk attól a mobtól, amelyiknek gyurcsány az elnöke, és tagja a Wittner Máriát leprostizó, dániel "kaszinótojás" péter. Hm?

Nem szó szerint, de idézem: "..feddhetelen jelleme miatt jelöljük Iványit" no comment...

Mert nekik feddhetetlen cselekedet a nemzetgyalázás, a kisebbség többségre való uszítása (lásd: Szikszó)... ezek a baloldali értékeik? Akkor számomra demokratikus eszköz a lámpavas...

Miért nem rögtön mohácsi viktóriát jelölték?

Lelkész?

Számomra nem...Prohászka, Bangha Béla, Jerzy Popielusco igen. Iványi egyáltalán nem.

Metodista...(keresztény) ???

Kb. úgy ahogy azok, akik az inkvizíciót törvényesnek gondolták, nomeg áldásukat adták a konkvisztádorokra, hogy írtsák az indiánokat...(őslakosság, ugyebár)

Tudná egy ilyen ember hitelesen Hazámat képviselni? Ha valaki megtévelyedésből, múló elmezavarból véletlenül a dk-mob közelébe került, és van némi lelkiismerete, kérem, tegye fel magának ezt a kérdést.

 

1 komment

Címkék: gyurcsány kereszténység szekta csürhe dk államfőjelölt iványigábor

A bejegyzés trackback címe:

https://egysiedon.blog.hu/api/trackback/id/tr334362866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alsegédlúzer 2012.04.05. 20:22:18

éR EZEN RÖHÖGNI?
kIFORDULNA AZ oRSZÁG A SARKáBÓL
Amennyit a DK és annyit ér a véleménye meg a jelöltje..
Hanem egy dologban múlhatatlan érdemei vannak Fletónak Iványinak meg a többi szerencsétlennek:
Emlékeztetnek a "baloldal"tetteire..ezzel soha nem múló érdemeket szereznek Viktoréknál:)))
Köszi fiúk..jót nevettem:)
süti beállítások módosítása