HTML

Egy Siedon blogja

Közéleti,társadalmi apróságok,hétköznapi dolgok amelyek bosszantanak,és jótanácsok,ezek kikerülésére. egy Nemzeti liberális gőzlevezetője :)

Friss topikok

  • holzroller: @tisztakéz: üdv a blogomon! Sajnos igen, én valahogy jobban örültem volna pl: Bogár Lászlónak. (2012.04.17. 16:08) Vendégszerző part 1.: Tolvaj!
  • alsegédlúzer: éR EZEN RÖHÖGNI? kIFORDULNA AZ oRSZÁG A SARKáBÓL Amennyit a DK és annyit ér a véleménye meg a jelö... (2012.04.05. 20:22) Ehhez pofa kell...
  • holzroller: www.mindennapi.hu/cikk/vezer/a-rak-egye-ki-a-beled-vona/2011-02-01/1401 Itt olvasható Balavány Gyö... (2012.03.14. 18:09) Vona és a rák
  • alsegédlúzer: a híradásokat ki kell vaslamivel tölteni:) Nem beszélhetnek a mai parlamnenti döntésekről,a valódi... (2011.11.08. 17:35) Baleset, és?

Vona és a rák

2012.02.22. 11:53 holzroller

Nem vagyok a kuruc.info nagy rajongója, ritkán olvasom, sőt már a Jób-bikkal sem szimpatizálok egy ideje, ez azért mégis felnyomta bennem a pumpát:

Balavány György, ez a "szofisztikált, keresztény értelmiségi," oly módon nyilatkozott meg Vona Gábor személyével kapcsolatban, mint egy halmozottan kátrányos helyzetű polgártárs szokott, ha nem kap többségi társától cigarettát, ill. aprópénzt.

Ha én is gerinctelen lennék, két szóval intézném el az egészet, de sem "középosztálybeli", sem "keresztény értemiséghez tartozó" nem vagyok, fidexbérenc pláne, (Jób-bikos sem). A saját álláspontom viszont ez:

A kormány megint feneketlen kútba dob 120 milliárdot, miközben már 200000 új munkahelynek lennie kellene. Hol van?

Ne legyenek illúzióink. Régóta mantrázom már, a fidex-el kapcsolatban, miszerint 10%-uk gondolja úgy, hogy tényleg gáz, ami ebben az országban megy. 30% jól elvan a parlamentben, lelkesen nyomkodja a szavazógombokat a milliós fizetéséért, amúgy tojik mindenre, 60%-ot meg a bosszú vezérel: az elmúlt nyolc évért, (ja, ők is hozzáraktak kettőt azóta) a kisembereken, a médián...etc...etc.

Balavány úr költözzön le mondjuk B.A.Z.- vagy Szabolcs-Szatmár valamely "frekventált" területére (Taktaköz pl.) és élje le ott élete jelentős részét, ha már ilyen szépen "rákagyomrod"-ozik, biztos megtalálja a közös hangot az ott élő kissebségi többséggel, még talán színesfémet is elkezd gyűjteni.

Amennyiben valakinek aljas, surmó módon halálos betegséget kíván, arról pl. Roland Freissler "igazságos" ítéletei jutnak az eszembe. Akkor ki is a náczi? 

A Balavány-féle monitorra okádás jó példája annak, ha megfelelő csatornán európai nyilvánosságot kap, rögtön lehet náciveszélyt, nyilasterrort kiáltani. Tudniillik, erre ugranak odakint, és Magyarországot megint negatívan értékelik meg. Balavány sikeresen beállt a sorba a Mohácsik, Landeszmannok, Majsaik mögé.

Vona igazat mondott, a Balavány-féle írásban is ott a lényeg. 400 ezer gyermekkorú c-típusú. Ne takarózzon azzal, hogy a szegénység miatt magas a mortalitási arány köreikben, mert a jelenlegi kormány azon munkálkodik, hogy még több szegény ember legyen az országban. Amúgy meg érdemes lenne szétnézni az utolsó néhány évben anyakönyvezett gyermekek keresztneveit, különösen Borsodban. Hányan kapják a József, István, Emese...stb neveket, illetve ezzel szemben mennyien a Szamantát, Alehandrót, Dzsenifert? Ugye?

Keresztényi értékrend? Presbiterség? Igen sok ember cserélte le anno '89 környékén MSZMP-s párttagkönyvét Bibliára, a Lenin-képet meg feszületre, legalábbis arrafelé, amerre én lakom. Attól függetlenül, hogy templomba járnak ájtataskodni, meg felekezeteknél töltenek be külsős funkciót, ugyanúgy megmaradt náluk a komcsi-proló mentalitás, még az Isten házában is. Az ilyennek felnyomnék egy orgonasípot a hátsójába, azon céllal, hogy fisz-dúrban fingjon, ezzel jelezve, ha az utcán közlekedik, minden becsületes magyar honfitársam kitérhessen az útjából.

1 komment

Címkék: bunkó vona gábor fidex balavány györgy vérbaszogató jóbbik

A bejegyzés trackback címe:

https://egysiedon.blog.hu/api/trackback/id/tr764170625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása