HTML

Egy Siedon blogja

Közéleti,társadalmi apróságok,hétköznapi dolgok amelyek bosszantanak,és jótanácsok,ezek kikerülésére. egy Nemzeti liberális gőzlevezetője :)

Friss topikok

  • holzroller: @tisztakéz: üdv a blogomon! Sajnos igen, én valahogy jobban örültem volna pl: Bogár Lászlónak. (2012.04.17. 16:08) Vendégszerző part 1.: Tolvaj!
  • alsegédlúzer: éR EZEN RÖHÖGNI? kIFORDULNA AZ oRSZÁG A SARKáBÓL Amennyit a DK és annyit ér a véleménye meg a jelö... (2012.04.05. 20:22) Ehhez pofa kell...
  • holzroller: www.mindennapi.hu/cikk/vezer/a-rak-egye-ki-a-beled-vona/2011-02-01/1401 Itt olvasható Balavány Gyö... (2012.03.14. 18:09) Vona és a rák
  • alsegédlúzer: a híradásokat ki kell vaslamivel tölteni:) Nem beszélhetnek a mai parlamnenti döntésekről,a valódi... (2011.11.08. 17:35) Baleset, és?

Hűha!!!

2012.04.18. 18:20 holzroller

Baráth Zsolt felszólalt a tiszaeszlári gyilkosság 130.-ik évfordulóján. Nagyon jól ismerem Solymosi Eszter történetét, olvastam könyvet pro és kontra (Bary József, Krúdy Gyula) az esetről. Nemzeti érzelmű vagyok, most mégis azt mondom, bárcsak ne tette volna. Ha meg kíván emlékezni, (miért is ne, elviekben szabad ország vagyunk, meg ha van Életmenet, miért ne legyen Tiszaeszlár, ugye?) abban az esetben más helyszínen kellett volna tennie...

Miért is?

Nemrégiben egy írásomban (Vona és a rák) megnyilatkoztam Balavány György alpári stílusával kapcsolatban, meg azzal a ténnyel, hogy egy jó ürügyet szolgáltatott az eu-nak hazánk bemószerolására. Most a Jobbikos képviselő szolgáltatott jó példát arra az esetre, ha ez az ügy külföldi nyilvánosságot kap (márpedig a mai időkben nem sokból tart) akkor jönnek a daniel-kohn-robespierre-banditák (itthonról meg a kertészákosok) és elkezdenek náczizmust kiabálni. Ha ezt Zsoltunk nagy nyilvánosság előtt teszi, azzal a másik oldal kezébe ad fegyvert. Ugyanis a nyugat-ajrópai (neo)konzervatív média az ő kezükben van. Mint ahogyan a banki ügyletek, és a gazdasági irányítás is. Ahhoz pedig kevés a Jobbik, (meg a Morvai-Kovács-Szegedi trió Prüsszelben), hogy gyakorlatilag szövetségesek nélkül harcba szálljon ellenük.

Nem értem az egész Jobbik-féle történetet. Van (és lesz még biztosan) néhány kiváló emberük (Z. Kárpát, Volner, Mirkóczki, Gaudi-Nagy például) meg jópár nagyszerű ötletük, (amit a fidex még nem nyúlt le). Erre jön egy ilyen alpári zsidózós sztori, és borul az amit felépítettek-(tünk). Nem a pártnak árt vele,- a radikális szavazók meg úgy vannak, hogy "ez aztán megmondta a tutit"- hanem hosszabb távon az országnak, áttételesen meg az elszakított területeken élő magyarságnak is, hiszen a nyugat jobban szereti "szomszédainkat", mint bennünket. Igen, tényleg csúnya dolog meggyilkolni egy 14 éves kislányt, az ilyet én 15 év szigorított akasztófával jutalmaztam volna, vallástól, nemtől függetlenül, nem felmentéssel. Viszont ez a "zsidóktehetnekmindenről" szöveg csak a kocsmai szintre degradálja le az egész radikalizmust, ráadásul hiteltelen is ha a Jobbikból kiábrándult hazafiakat is perverz örömmel hazaárulózzák, zsidózzák, fidexbérencezik nap mint nap.

Mint már sokszor, itt is lett volna egy arany középút:

Mondjuk április elsején Tiszaeszláron (merthogy a temetőben van egy sír formájú emlékműve Solymosi Eszternek) lemenne a Jobbik nem Jóbbik része, tartana egy nagyobb szabású megemlékezést, vinnék magukkal a nemzetibb média tudósítóit (Barikád, Karpatia, és az internetes portálokról most nem is szólok, ők vannak szép számmal) ugyanúgy híre menne mint az okt.15-én esedékes olaszliszkai megemlékezésnek. De -ahogyan a nagyszerű Ágoston Dániel fogalmazta meg, anno- minden csak ad hoc jelleggel működik a Jobbik háza táján. Immáron két éve...

Sajnos nagyon szomorú tapasztalataim vannak, a párt szavazóinak nagy része ún. protest szavazó, és egyre inkább észrevenni rajtuk a csalódottságot. Ráadásul valós vagy kreált indok miatt igen sok hazafi távozott soraikból, és akkor még nem beszéltem szőlőkaró-tolvajokról, volt mszmp-funkcisokról, karrieristákról...pedig effélék is akadnak a tagságon belül. Ja, és még valami: Vona Gábor (egyelőre még) nincs akkora formátumú politikus mint Orbán, aki egyszemélyben fanatikus híveket tud megmozgatni pártja számára... ki tudja, egyszer talán felnőnek a Jobbikosok a komolyabb politizáláshoz, mondjuk akkorra, ha majd Moszkvában szobrot állítanak Simo Hayhának.

Szólj hozzá!

Címkék: média jobbik megemlékezés tiszaeszlár solymosi eszter vérbaszogató

A bejegyzés trackback címe:

https://egysiedon.blog.hu/api/trackback/id/tr134459441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása