HTML

Egy Siedon blogja

Közéleti,társadalmi apróságok,hétköznapi dolgok amelyek bosszantanak,és jótanácsok,ezek kikerülésére. egy Nemzeti liberális gőzlevezetője :)

Friss topikok

  • holzroller: @tisztakéz: üdv a blogomon! Sajnos igen, én valahogy jobban örültem volna pl: Bogár Lászlónak. (2012.04.17. 16:08) Vendégszerző part 1.: Tolvaj!
  • alsegédlúzer: éR EZEN RÖHÖGNI? kIFORDULNA AZ oRSZÁG A SARKáBÓL Amennyit a DK és annyit ér a véleménye meg a jelö... (2012.04.05. 20:22) Ehhez pofa kell...
  • holzroller: www.mindennapi.hu/cikk/vezer/a-rak-egye-ki-a-beled-vona/2011-02-01/1401 Itt olvasható Balavány Gyö... (2012.03.14. 18:09) Vona és a rák
  • alsegédlúzer: a híradásokat ki kell vaslamivel tölteni:) Nem beszélhetnek a mai parlamnenti döntésekről,a valódi... (2011.11.08. 17:35) Baleset, és?

Három apró szösszenet

2012.03.30. 14:17 holzroller

1.Eltakaríttoták Károlyi Mihály szobrát a Kossuth-térről...

De sajnos nem véglegesen. Ugyanis összezúzás helyett ki fogják állítani Siófokon.

A szoci-libi oldal hőbörög, mert szerintük a vörös gróf a demokrácia bajnoka. Ha így állnak hozzá, nekem meg mondjuk Szálasi Ferenc. Hehehe.

Mit lehet tisztelni egy retardált görényen, aki Kohn Bélát, Löwinger Györgyöt, Kunstatter "Morfium" Zsigmondot és az egész vörös csürhét a nyakunkra hozta, hm? Akinek társasági körében egy szintén, elmekárosodott Kommun-hercegnő kijelentette: "Úgy szeretem a mobot." Ja, igen persze, közben meg a pesti munkások sorban álltak élelmiszerért, és örültek, ha kaptak, vagy azon parasztok, akiket a templom mellett akasztottak fel Samuel Tibor és a "Lenin-fiúk". Az a tehetségtelen Samuel Tibor, aki a Gizella téren akart guillotine-t állítani, mert az autója kereke nem állt küszöbig vérben..... igen, a vörös mob most hőbörög, a sajátja szobrát siratva....

Még talán csak annyit, hogy Pozsonyi Ádám szájából sohasem hallottam hülyeséget, ezért őt idézném: "Rongáljuk meg a káros szobrokat!" Kiegészítem annyival, hogy olvasszuk be utána, és csináljunk belőle(ük) emlékharangot a komcsi diktatúra emlékére.

2. Schmitt Pál doktori címét visszavonták...

Jó-jó. Hatalmas ováció stb...stb... de...

Sok hibája van az államfőnek. Viszont úgy tudom, azok még élnek, akiktől adatokat másolt a disszertációjába. Jó lenne velük konzultálni, hogy tudtak-e vajon az ő műveikre való hivatkozásról. Esetleg nem véletlen hanyagság műve a függelék (mármint a Schmitté) hiányossága.

Amúgy meg, vizsgálják már meg mindenki, ismétlem mindenki vizsgamunkáját, és tegyék ezt pártoktól függetlenül!!! Lehet, hogy rögtön megfeleződne-negyedelődne a doktorok száma. (A Professzorok Battyhányi Körének korrektségéért ezúton is gratulálok.)

3. Végül egy idézet 2010-ből:

"...Magyarország nem szegény, hiába sugallják ezt sokan, ez az ország, az itt élő embereket bőséggel, és gazdagon el tudná tartani...." Írta anno kampányában Baksy Rezső. Jelenleg a Magyar Főnix Mozgalom borsodi elnöke. Kívánok neki(k) sok sikert, kitartást, és hitet a munkához. Ideje már, hogy legyen egy építő szellemű, valóban nemzeti radikális értékrendet valló szervezet.

Szólj hozzá!

Címkék: pozsonyi ádám mob disszertáció schmitt pál baksy vörös gróf káros szobor rezső magyar főnix mozgalom

A bejegyzés trackback címe:

https://egysiedon.blog.hu/api/trackback/id/tr274350181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása